Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
VREAU SĂ TRĂIESC!!!

Alandala

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe unele dintre ele, părinții mei le-au cumparat din străinătate, am facut analize în afara țării, dar totul fără rezultat. Până și biopsia renală a confirmat acest diagnostic, pentru care nu există alt tratament decât transplantul renal. Sunt inscris pe lista de transplant, însă timpul de așteptare este mare, deoarece e nevoie de rinichi de la un copil aflat în moarte cerebrală cu care să fiu compatibil, ceea ce prelungește posibilitatea de a primi repede rinichii de care am nevoie. Acest lucru îmi agravează starea de sănătate. Sunt dependent de perfuzia cu albumina ( proteine), pe care o primesc zilnic. Fără ea, urinez extrem de puțin și rețin apa în organism. Există riscul să fac complicații vasculare sau pulmonare și să mor. Dar eu nu vreau să mor. Nici surioara mea, nici parinții mei, care sunt lângă mine zi de zi și care mă iubesc cu toată ființa lor. Vreau să trăiesc, să mă bucur de viață, să mă trezesc dimineața fără dureri, să pot mânca, să pot dormi o noapte intreagă, să mă pot juca cu surioara mea, să merg la grădiniță, să cunosc lumea, să învăț, să cresc.

Există un spital în Spania, Gregorio Maranon, care sunt dispuși să mă primească, să mă reevalueze și să mă pună pe lista lor de transplant. Aici, in Spania, timpul de asteptare pentru transplant, este cel mai scurt din toată Europa, în medie 8 luni, deoarece există niște legi care reglementează donarea de organe. Reevaluarea, pregătirea pre-transplant, transplantul și recuperarea costă aproximativ 60000 Euro, bani de care parinții mei nu dispun în totalitate. Din păcate, acest serviciu medical nu poate fi decontat de statul roman. Vă rog dați-mi o șansă. Orice ajutor din partea voastră e binevenit sub formă de donații sau sponsorizări.

Vă mulțumesc!!!

Pentru detalii: Asociatia Umanitara Napoca Aid tel:0745002989

Cont donații:

SUCIU CIPRIAN

Banca Transilvania

RO86BTRL06701201488288XX-RON

RO08BTRLEURCRT0048828801 – EUR
RO63BTRLGBPCRT0048828801 – GBP
RO12BTRLUSDCRT0048828801 – USD

Asociatia Umanitara Napoca Aid

BANCA TRANSILVANIA

RO27BTRLEURCRT0236050002 -EUR

RO77BTRLRONCRT0236050002 -RON

RO31BTRLUSDCRT0236050002 -USD


Un răspuns la “VREAU SĂ TRĂIESC!!!”

  1. […] mămicii este aici. Părinții lui Răzvănel sunt prietenii mei: cu tăticul mă știu de vreo 10 ani (îl știți […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!