Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
De ce am fost la vot?

Din puțurile gândirii

Astăzi am reușit într-un final să înțeleg pe deplin de ce a ieșit la vot PSD. Fiind într-un loc public, am asistat fără sa vreau la următoarea discuție între două doamne. Una fiind în pragul pensiei, evident. „- Sunt nervoasă, zicea  cea mai în vârstă. – De ce? – Ginerele meu a ieșit la protest, aseară. Și a dus-o și pe fiica mea… – Așa și..? întreabă cealaltă. – Păi, în ciuda lor, am votat eu cu partea cealaltă, veni răspunsul prompt. ” Și atunci, ne mai mirăm că trăim, ce trăim? Altă întrebare.

P.S. Mare-i grădina Domnului, dar și a spitalului…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!