Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
ROMÂNIA, trezește-te!

Alandala

S-a întâmplat! Ordonanța a trecut azi-noapte! În timp ce România dormea, în paturi reci, visând frumos , hoții și-au pregătit „așternuturile calde”. Sincer, nu mă surprinde asta. Rămân perplexă, însă, la ploaia de aplauze a celor care susțin acest fapt, la spălații pe creier, care continuă să aplaude acest guvern. Pentru care acest guvern, reprezintă salvarea, „a doua venire a lui Mesia”. Și sunt mulți, mult mai mulți decât noi, cei care ieșim în stradă. Mult mai mulți decât noi, cei care plătim taxe și impozite. E trist, pentru că din 16 milioane de cetațeni, doar 100.000 vor să schimbe ceva, doar pe ei îi îndrumă furia să iasă la protest. Cu acest număr, nu vom schimba nimic. Probabil că Romania va fi mai săracă cu 100.000 cetățeni în următorii ani, căci cu siguranță, sătui de atâta prostie, vom pleca, nu ca să ne fie nouă mai bine, ci pentru a putea oferi copiilor noștri un model corect de societate normală. Și atunci, voi, ceilalți, ce veți face? Veți trăi mai liniștiți, nu-i așa? Dar veți fi mai săraci, mai înjosiți, mai umiliți, mai prostiți! Mai străini de țara voastră, mai beți, mai proști, mult mai ușor de manipulat! Dar de voi, nu mi-e milă, vă meritați soarta! Doar că, pe spatele acestei țări, ați crescut, ați trăit, v-ați format profesional și v-ați îngrijit sănătatea. Și pentru că ai realizat toate astea pe spatele țării, ai obligația morală și civică să oferi ceva la schimb. Acest ceva este pentru urmașii tăi, pentru copiii, nepoții și strănepoții tăi. Adică, dreptul de a fi român, de a realiza și ei, ceea ce tu ai realizat, de a beneficia de o viață liniștită, așa cum ai făcut tu. Înțelege, române, că istoria nu mai poate fi schimbată! Vremurile trecute sunt trecute, trăim vremuri noi, suntem prinși în alt vârtej economic, social și tehnologic. Iar dacă nu ne trezim acum, vom fi desfințați ca nație, ca popor. Trezește-te, române, deschide ochii și privește puțin în ochii copilului tău. Doar pentru o secundă, privește puritatea din ochii lui și pricepe odată, că el are nevoie de un viitor. Dacă nu poți să faci măcar atât pentru el, de ce l-ai făcut? Trezește-te, române, trezește-te și ieși la proteste! Ia-ți țara înapoi, acum, cât încă mai poți! Trezește-te din amorțeala asta și fă-ți datoria de cetățean al României! Fii mândru că ești român. Și fă-ți mândri și urmașii! Trezește-te, române! Trezește-te, România!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!