Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Ce e asa greu de inteles?

Alandala

A mai trecut un vot! Încă unul in care a ieșit PSD! De ce te miri? Doar știai că așa va fi, nu? Sau ai crezut că cei care au refuzat până acum să voteze, își vor lua revanșa acum? Privește cu mai multă atenție in jurul tău și deschide larg ochii. Și ai să înțelegi exact de ce nu „s-a mobilizat lumea să meargă la vot!” Pentru că lumea s-a trezit. Lumea asta care nu a fost la vot, nu a avut cu cine să voteze. NU au fost să dea un vot in defavoarea PSD-ului, pentru că NU au considerat că trebuie să voteze în defavoarea cuiva. La vot mergi să votezi PENTRU  ceva. Ei au considerat că nu au pentru ce vota. Nu au văzut nici o posibilă schimbare. Ci doar niște candidați colorați în roșu, galben, albastru, verde, tot aceiași, cu aceeași poveste. O mulțime de partide de dreapta care tind spre același țel ( a se citi – os) , apoi  despre activitatea și membrii lor, nu mai auzi nimic, timp de 4 ani! Ei, cei care nu au votat, au înțeles că nu pot fi cumpărați, prostiți, mințiți. Au înțeles valoarea votului lor, de aceea nu l-au dat. Pentru că nu au avut cui și pentru ce. Pentru că sunt suficienți de realiști să nu mai spere,să viseze. Au înțeles relativ repede, ceea ce alții nu au înțeles într-o viață întreagă.

Dragilor, nu-i condamnați și nu îi înjurați, nu sperați că dacă ar fi votat ei, ar fi fost mai bine. Nici vorbă! Ar fi fost la fel. Indiferent ce culoare ar fi ieșit, ar fi fost la fel. Același promisiuni nefondate si nerespectate, aceeași oameni corupți, care la fel ca hienele așteaptă să prindă bucata cea mai mare… Din păcate, rezultatul acestui vot e oglinda noastră. Indiferent cu cine ai votat, la fel de rău a fost. Chiar dacă în campanie au culori diferite, în suflet au toți aceeași culoare. Toți trag la aceeași căruță și mulg aceeași vacă.

Când poporul român va dori o schimbare reală, lucrurile se vor schimba în România, iar cei 70% vor avea pentru ce vota. Dar dacă încă putem fi manipulați cu strategii de Evul Mediu ( ” dezbină și cucerește! ” , „pâine și circ”) să nu ne mirăm că acestea sunt rezultatele votului de ieri.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!