Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Ce ți-am zis io ?

Dileme Din puțurile gândirii

O minunată zi de week-end la spitalul privat. E așa multă agitație… Naștere, externări… Trebuie neapărat să cobor în holul spitalului să îmi iau o cafea. Întreb colega dacă vrea și ea, chem liftul și cobor la aparatul minunat cu licoarea magică. În  hol multă lume, aștepta tăcută la cabinete, pentru consultații programate. Aproape de ieșire, o pereche socializa de zor. A, nu pe facebook. Live. Ca să înțelegeți mai bine:  el vorbea, ea privea cu ochii în pământ și nu scotea un cuvânt. Nu-i puteam vedea ochii, dar bănuiam că erau plini de lacrimi. „ Cum mama mă-sii ai rămas gravidă, tu proastă? Eu cu cine am vorbit de fiecare dată când ne-am iubit? Ha? Ce ți-am zis io, tu? Să te piși după fiecare contact, să nu rămâi gravidă!! Da, nu te-ai pișat, acuma n-ai decât să te descurci!” Aparatul mi-a dat  cafeaua, dar în loc să fie dulce așa cum am cerut, avea un gust tare amar….


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!