Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Domna Gabi de la Cluj….

Alandala

ioan-pascu01_resizePe Gyuri  Pascu nu pot spune că l-am cunoscut. Dar se întâmplă ca oameni pe care nu-i cunoști personal să îți fie dragi. Să se lipească de sufletul tău. Ne-am intersectat cândva într- un club la modă, am schimbat câteva cuvinte dar nu pot spune că l-am cunoscut. Însă, da, pot spune că mi-a fost drag. Că multă vreme ne-a însoțit în vacanțe, concedii, cu a lui ” domna Gabi de la Cluj”… Știrea că a plecat  din lumea celor vii, mi-a tăiat răsuflarea. La fel ca mulți dintre voi, parcă trăiesc un vis urât. Mi-e greu să cred că un om cu atâta frumusețe sufletească nu mai este printre noi. A fost un artist complet, un vizionar, un cititor de suflete. Spunea exact ce aveai nevoie să auzi. Chiar dacă prin muzică, scris sau joc de scenă.

Se spune că Dumnezeu cheamă la el oamenii buni. De ce numai oameni buni, de ce numai tineri, de ce pe doamna mea Gabi, care mi-a înseninat zilele triste, care m-a făcut să trăiesc momente minunate alături de oameni dragi mie? Nu, nu, nu! Nu Dumnezeu l-a chemat.Eu cred că cei plecați în lumea umbrelor, aveau nevoie de Gyuri să îi scoată din monotonie. De aceea a plecat Gyuri, pentru că cineva acolo avea nevoie de talentul, bunătatea, candoarea și voioșia lui.  Să îți fie drumul lin, spre stele Gyuri! Dumnezeu să te odihnească in pace!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!