Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Vrei să mori repede și în chinuri? Ascultă jurnalistul!

Alandala

De curând am primit un link de la o bună prietenă , în care minunata nevastă a lui Andi Moisescu, Scufita Rawsie, share-uia un articol din evenimentul zilei. Si anume recuperarea unui copil autist.Până aici nimic anormal, însă prezentarea acestui link pe pagina sa de facebook , mi s-a părut de-a dreptul alarmantă: „As da un Nobel pentru curaj si determinare fiecărui părinte care a încetat sa mai creadă in opinia si pronosticul medicilor si care si-a salvat, astfel, copilul de boli cumplite.” No, tot e bine că nu are ea dreptul de a oferi premii Nobel, probabil ei si-ar da vre-o zece pentru prostie, nerusinare, determinare si curaj. Că avem un sistem de sănatate la pamânt, nu e o noutate, că avem medici, care n-au nici o treabă cu medicina, nici asta nu e o noutate, dar să ajungi până acolo încât să afirmi că medicii sunt de prisos, e cale lungă. A uitat doar să ia în calcul că lumea poate a citit articolul, nu doar prezentarea, iar terapia ABA, la care se face referire în articol a fost creată  de specialiști. E condusă de specialiști și nu de jurnaliști. Sau poate și jurnaliștii sunt specialiști, doar că nu știm noi? Sau poate că și ei au tratat cu succes, au vindecat, au salvat vieți. Deși, această doamnă nu intră în categoria jurnalist, așa cum se prezintă. Un om care a scris o carte de prăjituri, a realizat o emisiune fără substanță și scrie articole despre ceea ce visează noaptea, nu se poate numi jurnalist. O ofensă adusă jurnaliștilor din întreaga lume, care și-au riscat viața de dragul meseriei. Dar cum în România oricine poate fi orice… Iar cum prostul persistă în prostia lui, dacă i-a cam sărit lumea în cap cu vaccinurile, s-a gândit madam Rawsie să  creeze și o isterie referitoare la mamografii. Adică, invită femeile să refuze mamografia deoarece aceasta poate fi dăunătoare. Personal cred, că și de data va da rateuri, deoarece, mult prea multe femei au murit din cauza acestei maladii necruțătoare. Și au lăsat urme adânci în sufletele celor rămași. Din păcate, în prostia ei, această femeie, nu realizează cât rău poate face cu afirmațiile ei. Poate dacă ar fi crescut într-o comunitate Amish sau mai stiu eu de care și nu ar fi apelat la medici niciodată în viața ei, o întelegeam, dar așa… A fost vaccinată, i-au fost urmărite sarcinile de medici, a născut în spital, probabil de-a lungul timpului a mai consultat medici, pentru ea și copiii ei, dar să faci asemenea afirmații, e de neacceptat. E dovadă clară, de nerușinare și nesimțire crasă. Sau poate lipsa tratamentului își face efectul?

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!