Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Pot să vă întreb ceva?

Dileme Din puțurile gândirii

Așa cum vă spuneam într-un alt post, am avut „plăcerea” de a mă interna cu copilul la spital. După ce ne-am „ cazat” am fugit repede acasă cu un taxi să aduc cele necesare internării. La întoarcere, tot taxi. Urc și îi spun șoferului unde trebuie să ajungem, dar îl rog să facem o oprire la farmacie să mai iau câteva lucruri. Foarte amabil, domnul șofer! Pornim. Eu cuprinsă de îngrijorare și cu lista în minte să nu uit nimic, tac. Șoferul vorbește. Ca un șofer care se respectă, întreține clientul cu discuții să nu i se pară drumul așa lung, probabil.

„-Da’ pe cine aveți internat la spital?– Copilul meu, răspund. -Câți ani are? -1 an și 3 luni. -O, săracul, da ce are? – Încă nu știm, febră care nu scade și posibil o pneumonie. – Domnuță dragă, numa în spital să n-ajungi. Că am fost și io pe vremuri, da ce-i amu… ioi, ioi, ioi. Domnuță dragă, oamenii nu vor să creadă că ăștia vor să ne extermine ca nație, da io știu, că am fost în armată, domnucă, suntem conduși de masoni și masonii vor să ne termine pe noi românii. – Lăsați că nu-i chiar așa, încerc eu subtil să schimb firul discuției. – Da, nu , domnucă, da de ce atunci, bunicii și străbunicii noștri nu erau așa bolnavi? Vă spun eu de ce. Că erau aproape de Dumnezeu și citeau Biblia, că acolo îs tăte răspunsurile pământului. Da, mata ce meserie ai? – Asistentă medicală. -Unde lucrați? -Momentan nu lucrez că sunt în concediu de îngrijire a copilului, răspund (nu aveam chef să îi dau detalii despre jobul meu unui necunoscut!)- Auzi, domnucă, pot să te întreb ceva? – Întrebați-mă, zic , convinsă că iar o să am parte de cine știe ce probleme medicale. – E adevărat că dacă te internezi în spital, ți se pun perfuzii ca să elimini cât mai repede mineralele și vitaminele din corp și să mori?”. Am făcut ochii cât cepele, mi-am făcut cruce cu limba în gură și câteva secunde nu am putut zice chiar nimic. 

40

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!