Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Ce-i așa mare scofală?

Din puțurile gândirii Din spitale adunate

Seară la neonatologie. Bebelușii încep încet, încet să revină în secție! Aduși de părinți, evident! Adică de mămicile care vor să doarmă noaptea sau de tătici, că mămicile tocmai fac un duș. Și de fiecare dată când intră câte un bebeluș, mă simt datoare să întreb: „Când să vi-l mai aducem? Îl vreți și peste noapte, nu? ” Răspunsul fiecăruia este în funcție de cum a perceput internarea într-un spital privat. Unele mame, zic:„ Vă rog să îl aduceți când se trezește!”, însă cele mai multe ( cam 90%) „ Vreau să mă odihnesc la noapte! Să îl aduceți dimineață!”. Și în seara asta, vine tăticul să lase bebelusul în secție. „ L-am adus pentru că soția face duș, iar eu plec.” „ Și peste noapte, cum facem? Ce zice soția?”, întreb eu. „Păi, vrea să se odihnească, să doarmă!”zice el. „ Păi și cum facem peste noapte cu alăptatul?, întreb eu. Omul se uită lung la mine și zice sec: „ Ce-i așa mare scofală? Păi, îl alăptezi tu! ”.

shutterstock_177739463

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!