Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Să nu uitați!

Alandala Din spitale adunate

4295af1c2f6ec4f21e9f7af7632058aa-1.jpg

 

Ziua nu prevestea nimic neobișnuit. Multe recoltări și mulți pacienți ca de obicei. Stăteam cu spatele la ușă, pregătind materialele pentru recoltare. Aud că se deschide ușa, intră cineva și o voce baritonală, care salută respectuos:„ – Sărut-mâna! -Bună dimineața! Vă rog așezați-vă pe scaun, răspund peste umăr. – Pe care scaun?” aud din nou, în timp ce mă întorceam către pacient. Cum în sala de recoltare nu era decât un singur scaun, nu prea am înțeles rostul întrebării. Îi arăt totuși scaunul și îl rog să se așeze. Omul nu se clintește din loc, vădit încurcat. Eu eram convinsă că am de-a face cu un pacient cu fobie pentru ace, sânge, recoltare. După câteva secunde, își ia inima în dinți și mă întreabă: „Domnișoară am adus scaunul. Ce fac cu el?” și în același timp îmi arată lângă ușă un scaun pliant ( ca acelea pe care le duc pescarii cu ei la pescuit!). Am făcut ochii cât cepele și am înțeles imediat. Medicul de familie îi spusese să nu uite să aducă scaunul. Iar omul l-a adus….

 

 


2 răspunsuri la “Să nu uitați!”

  1. Dima Octavian spune:

    daca zicea sa isi aduca kk ma gandesc ca aducea vasul de WC-u?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!