Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Telefon cu taxă inversă

Alandala Din puțurile gândirii

Astăzi de la Tov citire:

La una dintre întâlnirile săptămânale în care lumea se adună la noi pe terasă, beri și alte politețuri, am ajuns cu discuția la telefoane publice, telefoane cu cartelă și ne aminteam cum pe vremuri când eram la mare și rămâneam fără bani, sunam acasă cu taxă inversă. Tov, care nu știu cât a prins el perioada asta, tocmai s-a trezit întrebând: ” Dar oare de pe mobil nu se poate suna cu taxă inversă? ”

20111004165319-1_0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!