Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Wow, doamna profesoară!

Alandala

Fina mea e profesoară de limba engleză, într-o comună de lângă orașul meu natal. Îi place munca pe care o face, dar mai mult îi plac puii de om, care cu ochii lor mari, o sorb din priviri la fiecare oră, dornici de a învăța lucruri noi. Sper că v-ați dat seama, că e vorba de copii din clasele primare, nu de alta, dar pe cei mai mari, nu prea îi mai interesează să învețe lucruri noi la școală ( doar televizorul, de ce există? Nu ca să-i învețe?).Într-una din zilele acelea în care  a avut ceva activitate impusă de inspectorat, fina mea, renunță la uniforma zilnică,(perechea de blue-jeansi si tricou- altul in fiecare zi, evident!) și opteaza pentru o ținută mai feminină, potrivită evenimentului. Deoarece acesta a durat mai mult decât prevăzuse, a intrat la ore în ținuta respectivă. Un elev, nu își putea dezlipi privirea de la ea și după minute bune de contemplare, zice: „Wow, doamna profesoară, ce bine vă stă îmbrăcată!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!