Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Și care-i problema?

Din spitale adunate

E marți.  În anul de grație 2012. EA a născut prin cezariană la cerere ( nu de alta, dar e o femeie așa sensibilă, nu suportă durerea!) și e în salon cu altă doamnă, care și ea a născut prin cezariană ( din păcate nu la cerere, de nevoie).EL, un om de afaceri prosper, îndrăgostit până peste cap de nevastă, îngrijorat și prezent în preajma  EI permanent. EL, omul de afaceri, era acolo zi și noapte, chiar dacă i s-a atras atenția că era , totuși, într-un spital, vroia să vadă exact cât de bine sunt cheltuiți banii lui. Problema era că doamna din salon, vroia puțină intimitate, dar EL era acolo mereu. A cerut ajutorul asistentei și a cerut și copilul la alăptat. Asistenta de serviciu trebuia să împace ambele paciente, căci, nu-i așa?, fiecare dintre ele a ales spitalul respectiv pentru confortul și siguranța lor și mai și plăteau pentru asta. S-a dus în salon,biata asistentă și i-a sugerat lui EL să părăsească puțin salonul, că doamna de lângă EA  dorește puțină intimitate să-și pună copilul la sân. EL nici măcar nu a clipit și a răspuns dulce: „ Și care-i problema? Am mai văzut țâțe!!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!