Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Outlet egal second hand.

Alandala

De ceva vreme, tot mai multe magazine second hand apar prin centru, la fel ca ciupercile dupa ploaie. Ceea ce pe mine mă face să mă întreb de ce au așa mare succes? Am intrat în câteva dintre ele și chiar nu am reușit să înțeleg. Marea majoritate au numele de outlet, dar de fapt vând haine purtate, uzate, rupte, pătate. Și culmea că au niște prețuri… La  fel ca cele noi. La naiba! Cum poți să cumperi haine purtate si rupte la preț de haine noi? Oameni buni, nu am nimic cu magazinele second hand, am (și mă deranjează al dracului de tare!) ceva cu prețurile lor nesimțit de mari. În acest gen de magazine, nu ar trebui să găsești haină cu preț mai mare de 6-7 lei. La fel ca în târgul de vechituri. Chiar mi se pare bătaie de joc la adresa cumpărătorului. Oameni buni, nu mai cumpărați vechituri la prețuri de haine noi, nu merită. Mai bine cumpărați- vă haine noi, când sunt reduceri. Prețul e același. Plus că mai economisești banii de curățătorie sau croitoreasă ( dacă ai cumpărat hainele rupte, trebuie să le repari, nu?). De curiozitate, am intrat și peste graniță în magazine asemănătoare. Prețul era 2,99 euro, orice bucată. La un salariu de 1800-2000 euro, avem sub 1% prețul pe produs. Deci? Despre ce vorbim aici? Române, trezește-te! Hainele second hand și outlet sunt haine scoase din uzul altora, deci valoarea lor e nesemnificativă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!