Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Bolile nu sunt inventate, ele există.

Din puțurile gândirii

V-am promis că nu mai țin discursuri și o să mă țin de cuvânt. Dacă unii dintre voi, nu au prea înțeles de ce eram așa furioasă pe mințile spălate, vin astăzi cu un exemplu concludent. Bineînțeles că pe același site de socializare, Facebook, la poza unui bebe frumos,  găsesc următoarea afirmație : ”(…) E  o afectiune comunistă, în America nu cred că este ”. Eu una nu mai am ce să adaug, poate aveți voi.  Atașez poza spre exemplificare să nu credeți cumva, că bat câmpii!

13518249_1302826073078958_2071843060_o modif.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


Taguri


© 2019 În lumea mea!