Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Nu mai ucideți bebelușii!

Alandala

Nu vreau să vă țin o predică despre moralitate și despre avort. Nu! Departe de mine acest lucru. Dar nu mai vreau să văd sau să citesc știri cu bebeluși morți în ghenele de gunoi. Sau aruncați ca o hârtie, un ambalaj sau un muc de țigară pe marginea drumului. Cu ce a greșit acest mic suflet? De ce e vinovat? Că a venit pe lume? El nu e vinovat, femeie. El nici nu ar fi existat dacă tu nu ai fi vrut să îl naști. Dacă ai hotărât să păstrezi sarcina, înseamnă că ai vrut să îi dai o șansă de a deveni om. De ce, apoi, i-ai tăiat aripile, într-un mod  așa brutal? Nu găsi scuze, pentru că ele nu susțin fapta! Puteai să îl dai spre adopție unei familii sau să îl lași în spital, au fost atâtea cazuri, de copii adoptați de medici sau cadre medicale. Puteai să îi dai o șansă. Lăsați copiii să trăiască dacă tot v-ați hotărât să îi aduceți pe lume! Dacă nu vrei să îi fii mamă, lasă șansa altei femei să trăiască sentimentul matern. Și nu- l mai lăsa pe marginea drumului, în șanț sau în pădure, lasă-l  într-un spital. E mult mai bine decât să ai conștiința încărcata cu asemenea fapte! Vă rog, indiferent de situația in care sunteți, nu mai ucideți copiii! Sunt ființe nevinovate și pure ce au dreptul la viață ca oricare dintre noi.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!