Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
Soțul știe…


Pe vremea când munceam într-un spital cu fițe, la secția de neonatologie, aceea despre care nu știe nimeni, se internează o tanti draguță foc, elegantă, din familie bună, cu bani mulți. Tocmai trebuia să nască, pornise travaliul, iar colega mea cu care eram pe tură, merge la dânsa să-i ceară datele pentru întocmirea foii, nou-născutului. La ocupația mamei se trece medic rezident. Colega, drăguță, întreabă din politețe: „da? Pe ce specialitate?” Pacienta răspunde mândră: „Pediatrie.” Colega mea îi adresează câteva cuvinte de încurajare și se reîntoarce în secție. Nu după mult timp, suntem anunțate că doamna naște. Asistăm la naștere, preluăm copilul, acordăm primele îngrijiri ,iar după aproximativ o oră de la naștere, colega mea merge în salon să-i ducă bebele pentru alăptat. O roagă pe doamna doctor să se intoarcă pe o parte, așează copilul lângă ea, dar doamna doctor nu pricepe sub nici o formă ce are de făcut cu copilul, la care sân să-l pună, iar colega mea cu multă rabdare îi tot explică  de câteva ori. Doamna nu pricepea. Soțul care era în salon, lângă iubita lui soție, sătul de explicațiile colegei mele, încearcă și el să își ajute nevasta și repetă încă odată, ceea ce colega mea explicase deja de trei ori. Atunci fața pacientei se luminează brusc și-i spune colegei: „Soțul știe că e inginer! ”.

 

a7a479aa3223055199ba369959d68ddd


2 răspunsuri la “Soțul știe…”

  1. lori spune:

    da sotul stie,probabil el alaptase deja pana atunci,de acolo cunostintele,alaptase………..pe…ea!
    luat mai in serios.sa ai bani,faine de fiite,chiar si o diploma,cum ii acest caz,nu inseamna chiar nimic,este o investitie proasta din partea parintilor,care probabil sunt din aceasi plamadeala ca si copii lor,si vezi exact cand nu te astepti isi arata adevarata fata,mediocritatea.dupa parerea mea este o familie fericita,nu au multe de impartit,traiesc probabil intr-o bula de ipocrizie,si sper ca au ramas la doar un copil,si nu ingroasa randurile,,,,,,,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!