Aceasta este lumea mea și-mi place să trăiesc în ea!
E trendy sa fii prost!


Astăzi am deschis televizorul și până să apuc să schimb canalul am și auzit-o pe asta: „(…)E trendy să mănânci semințe de in(…)”. Am râs singură de aberația asta și mi-am repetat pentru a suta oară: Mare-i grădina… . Cum naiba să mănânci semințe de in, că e trendy? Toată viața ta ai mâncat carne, ouă, ai băut lapte, ești sănătos, n-ai probleme cu nici un organ, de ce ai renunța la ele pentru un regim raw-vegan? De ce să îți tai stomacul, când problemele pentru care te îngrași sunt de natură hormonală sau din cauza sedentarismului? De ce să te înfometezi forțat, dacă tu nu ai nevoie să slăbești? De ce să porți haine și pantofi care nu te avantajează, sunt incomode sau nu îți plac? De ce să nu mergi  la medic, atunci când ai o problemă și asculți sfaturile unei nulități? De ce să înveți o meserie pe care oricum nu o să o practici?  Pentru că e trendy? Sau pentru că ești prost?

Morala: Clar! E trendy să fii prost!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine


Sunt un cetățean al României. O Românie în care să îmi fie drag să trăiesc.

Cele mai populareVREAU SĂ TRĂIESC!!!

Mă numesc Răzvan. Am doar 1 an și 9 luni si sufăr de o formă congenitală de sindrom nefrotic. Sunt internat din octombrie 2016, la Clinica Pediatrie 2, Cluj Napoca, secția de nefrologie. Medicii au incercat diverse tratamente, pe uneleCitește mai multDrepturile pacienților? Doar pe hârtie.

Sâmbăta trecută, am fost nevoită să ajung și la  UPU pe Moților, cu copilul cel mic. Febră 40 de grade, care nu ceda la nimic. Am luat un taxi, că la salvare aveam ceva de așteptat și am ajuns laCitește mai multDe ce contează bacul?

Deși auzisem destule zvonuri,  nu puteam să cred că la școala postliceală de asistenți medicali, te poți înscrie fără diploma de bacalaureat. Însă articolele din presă de săptămâna trecută mi-au confirmat acest fapt. Și recunosc că am avut un șoc. Un mareCitește mai mult


© 2019 În lumea mea!